Neppe bol.com mails in omloop - Webwinkel stuurt waarschuwing

  bol.com heeft klanten een bericht gestuurd waarin wordt gewaarschuwd voor nep-mails die in omloop zijn. Deze neppe bol.com mails lijken op een bevestigingsmail over een bestelling.

  De neppe bol.com mails gaan over de bestelling van het artikel 'Dark Sky Island (Deluxe) - Enya'. Hoewel deze e-mail lijkt op een bevestigingsmail over een bestelling bij webwinkel bol.com, is het dat niet.

  Neppe bol.com mails meteen verwijderen

  Het gaat namelijk om een phishingmail en deze e-mail is dus niet afkomstig van bol.com. De webwinkel raadt ontvangers van deze e-mail aan dit bericht meteen te verwijderen.

  Heb je deze bol.com nep-mail wel geopend en heb je vervolgens op een link in de e-mail geklikt? Dan raadt de webwinkel aan het wachtwoord van je bol.com account direct te veranderen. Bovendien wordt mensen die hetzelfde wachtwoord voor meerdere accounts gebruiken, aangeraden deze wachtwoorden ook te veranderen.

  Vervolgens is het belangrijk om in je bol.com account je factuur- en leveradres te controleren. Kloppen deze niet, dan moet je ze meteen aanpassen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.