Need for Speed website telt af naar woensdagmiddag

  We weten al enige tijd dat er dit najaar een nieuwe Need for Speed moet komen. Nu lijkt het erop dat er aanstaande woensdag informatie over deze nieuwe game in de beroemde racing-franchise komt. De officiële site wordt momenteel gesierd door een aftellende klok met, ten tijde van dit schrijven, iets minder dan 48 uur op de teller.

  Electronic Arts

  Op de site staat niet vermeld waar de klok precies naar aftelt, maar gezien de verwachte nieuwe game in de serie lijkt een onthulling van die game logisch. Wat voor vorm dit aan zal nemen is even afwachten. Minstens een trailer lijkt een veilige gok, mogelijk gepaard met een volledige website.

  Wanneer moet je de Need for speed website bezoeken?

  Een snelle rekensom verraad dat de klok aftelt naar woensdag 14 augustus, 16.00 uur Nederlandse tijd. Dat is dan ook het moment dat we verwachten meer te zien van de nieuwste game. Houd de woensdagmiddag dus vrij als je de onthulling live wil zien.

  EA's racing franchise viert dit jaar zijn vijfentwintigste verjaardag. Helaas waren er nog wat verbeterpunten met de vorige game in de reeks. Hoe wij hopen dat de game voor dit jubileumjaar dat goedmaakt kun je lezen in onze special over dat onderwerp.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.