Need for Speed update vandaag van start gegaan

  Ghost Games, een van de ontwikkelaars van Need for Speed heeft laten weten dat er vandaag een nieuwe Need for Speed update uitkomt met de naam Legends. Zo heeft de ontwikkelaar in een blog post laten weten dat er onder andere zes nieuwe auto’s zijn toegevoegd.

  In de nieuwe update worden naast de nieuwe auto’s ook andere elementen toegevoegd. Zo heb je in de game nu toegang tot Eddie uit Need for Speed Underground. Zodra je genoeg races wint dan kun je het tegen hem opnemen om vervolgens zijn Nissan Skyline GT-R V-Spec vrij te spelen.

  Ook komt de muziek van voorgaande titels terug, zoals ‘Hard Drivers’ uit Need for Speed Carbon. Je krijgt ook toegang tot autodesigns uit eerdere Need for Speed games. Je krijgt in totaal toegang tot 113 nieuwe designs. Verder wordt ook het maximale REP limiet verhoogd naar level 70.

  Need for Speed update bevat veel nieuwe features

  De update bevat veel nieuwe features en ook de gameplay heeft de nodige verbeteringen gekregen. Need for Speed is speelbaar op de PS4 en Xbox One en de update is vanaf vandaag gratis te downloaden.

  Need for Speed

  Verkijgbaar vanaf 5 november 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.