Need for Speed update maakt dragracen mogelijk

  De race-franchise die al een groot aantal jaren meegaat, komt deze week met een update voor zijn laatste game. Deze Need for Speed update brengt meer opties voor je racemonsters.

  Need for Speed krijgt een geheel nieuwe manier van racen, namelijk dragraces. Er komen vijf speciale evenementen waarbij het mogelijk wordt om jouw beste racevaardigheden te laten zien. Volgens ontwikkelaar Ghost Games zijn de nieuwe uitdagingen gebaseerd op het dragracen van vorige Need For Speed games.

  Need for Speed update brengt racen in stijl

  Dragracen wordt in stijl gedaan door de toevoeging van twee nieuwe Hot Rods. De Aaron Beck 'BeckKostums F132 is een NASCAR wagen met een stijvol uiterlijk, geschikt voor het behalen van grote snelheden binnen een korte tijd. De tweede wagen is de Hot Rod 1932, een klassieke wagen die in 4 verschillende uitvoeringen te verkrijgen is. Het personaliseren van je racemonster staat bij deze twee snelle wagens centraal.

  Handmatig schakelen

  Andere toegevoegde features doen ook hun intrede. Zo wordt het mogelijk om, na aandringen van de community, handmatig te schakelen. Ook is er rekening gehouden met het maximale aantal auto's dat je kan opslaan, er is namelijk een grotere garage toegevoegd. Hiernaast zijn er nieuwe trophies en achievements bij de update inbegrepen.

  De Need for Speed update zal vanaf 3 maart te downloaden zijn voor Xbox One en PS4. PC-gamers kunnen pas vanaf 15 maart aan de slag met de nieuwste Need for Speed. Of de game het kopen waard is kan je onze review van deze racegame bekijken.

  Need for Speed

  Verkijgbaar vanaf 5 november 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.