Need for Speed soundtrack - Utrechts duo tussen grote namen

  Op de Need for Speed soundtrack staan veel bekende nummers van grote artiesten, maar ook wat nummers van onbekendere artiesten. June Miller, een vrij onbekend Utrechts duo, staat eveneens op de tracklist.

  Need for Speed is vandaag uit voor de Xbox One en PlayStation 4. Mark McCann van June Miller vertelt het volgende over de track:

  "Onze agent zit in Engeland en hij heeft heel veel contact met EA. Ze hadden gevraagd of ze twee liedjes van ons mochten gebruiken. Uiteindelijk hebben ze één tune gekozen, en die heet Stormtrooper."

  Zelf omschrijft het duo zijn muziek als underground met veel bass en erg opzwepend.

  Need for Speed soundtrack - flabbergasted

  Het duo van June Miller is zelf nog een beetje flabbergasted, al zeggen ze het zelf.

  "Ineens sta je in een lijstje met je helden weet je wel, The Prodigy bijvoorbeeld. Muziek die je al luistert vanaf je jeugd. Ik ben heel flabbergasted, het kwartje is nog niet gevallen."

  Het is niet de eerste keer dat een Nederlandse artiest voorkwam op de tracklist van een game. Zo heeft Afrojack de tracklist voor Black Ops 3 samengesteld en stond De Staat op de tracklist van FIFA 14. Ook schreef Brainpower het nummer The Chosen voor de allereerste Assassin's Creed uit 2007.

  Need for Speed is vanaf vandaag verkrijgbaar voor de PlayStation 4 en Xbox One. De PC versie komt in het begin van 2016 uit.

  Need for Speed

  Verkijgbaar vanaf 5 november 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.