Need for Speed release en features mogelijk gelekt

  Volgens een gelekte pagina zal de Need for Speed release op 3 november zijn. Daarnaast zijn er ook nog een boel nieuwe features onthuld.

  De gamepagina van Need for Speed op de Xbox website zou te vroeg online zijn gegaan. In de korte tijd dat het online stond hebben wat slimme fans een screenshots gemaakt.Hieronder zie je de screenshot waarin meer informatie over de game wordt gegeven.

  Need for Speed release

  Need for Speed release

  Volgens de beschrijving van de game bevat Need for Speed vijf unieke manieren om de game te spelen, genaamd Speed, Style, Build, Crew en Outlaw. De game verschillende overlappende verhalen waarin je een reputatie opbouwt en je een weg naar de top baant. Ook kun je jouw auto compleet aanpassen aan je persoonlijkheid.

  De setting van de game is de Westkust, om precies te zijn Ventura Bay. Je kunt de nachtelijke autocultuur ontdekken, terwijl de rest van de stad slaapt. Need for Speed werkt met een open wereld die je helemaal kunt ontdekken.

  De Need for Speed reboot is nog maar onlangs onthuld, namelijk op 21 mei. Toen werd al duidelijk dat de game dit jaar nog uitkomt, maar er was nog geen specifieke dag genoemd. De game komt uit voor Xbox One, PlayStation 4 en PC.

  Need for Speed

  Verkijgbaar vanaf 5 november 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.