Need For Speed release aangekondigd

  Electronic Arts toonde op zijn persconferentie meer van de nieuwe Need For Speed. Daar werd gelijk ook de Need For Speed release onthuld.

  De nieuwe Need For Speed moet het beste van alle eerdere delen combineren. Hierdoor moet de ultieme Need For Speed ervaring ontstaan. Vooral het gevoel van de Underground games lijkt de boventoon te voeren.

  Need For Speed kent een open wereld om te ontdekken. Daar bouw je je reputatie op door te racen.

  Dit doe je natuurlijk in de tofste auto's. Deze kun je meer customizen dan ooit. De auto's in Need For Speed kennen meer opties dan alle eerdere delen om ze aan te passen en naar jouw smaak samen te stellen.

  Politie in Need For Speed

  Dit alles werd aangetoond met flink wat gameplay, zoals belooft in de eerder teaser. In de nacht ga je de straat op en haal je de meest gevaarlijke capriolen uit. De politie heeft je al snel in de gaten en begint de jacht.

  Daar komen elementen van Need For Speed Most Wanted en Rivals voorbij. De politie achtervolging is erg actievol en je moet flink je best doen om ze af te schudden. Het relaxe muziekje maakt de sfeer echter iets minder gespannen dan je in het echt zou zijn.

  De achtervolging verbetert jouw reputatie in de stad. Wat dat voor invloed heeft op de game is nog onduidelijk, maar waarschijnlijk is dat nodig om nieuwe races vrij te spelen.

  Need For Speed release in november

  De Need For Speed release is op 3 november. Dan komt de game uit op de PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Need for Speed

  Verkijgbaar vanaf 5 november 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.