Need for Speed reboot aangekondigd door EA

  Electronic Arts komt met een complete Need for Speed reboot. Het nieuwe deel moet de serie naar nieuwe hoogten brengen en gaat onder de simpele naam Need for Speed door het leven.

  De aankondiging gaat samen met een korte teaser, die hierboven te zien is. De eerste daadwerkelijke trailer krijgen we op de E3 te zien tijdens de Electronic Arts persconferentie. Wel hebben we alvast enkele plaatjes onder dit artikel van de game.

  Ontwikkelaar Ghost Games is de studio achter de nieuwe Need for Speed. Na een jaartje overgeslagen te hebben kan de studio de game maken "die we altijd wilden maken." Dat zegt uitvoerend producent Marcus Nilsson van Ghost Games.

  De vorige Need for Speed verscheen eind 2013. Deze werd toen redelijk goed ontvangen en kreeg van ons een 7,5 in de review.

  Need for Speed reboot later dit jaar

  De Need for Speed reboot zal veel opties bevatten om je auto aan te passen, een open wereld en een goed verhaal bevatten. Verder draait het spel op de Frostbite Engine. Dezelfde versie van deze engine wordt gebruikt in het komende Star Wars Battlefront.

  De Need for Speed reboot zal in de herfst verschijnen op de PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Need for Speed

  Verkijgbaar vanaf 5 november 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.