Need for Speed PC versie vanaf vandaag te koop

  Electronic Arts’ studio, Ghost Games, heeft vandaag de Need for Speed PC editie uitgebracht. Dit is inclusief alle updates die eerder al voor de consoles werden uitgegeven.

  De Need for Speed PC versie heeft langer op zich heeft laten wachten door de extra ontwikkeltijd die Ghost Games voor de game nodig had. Dit heeft er wel toe geleid dat Ghost Games extra suggesties en aanvragen van de community mee heeft kunnen nemen in de release van vandaag.

  Zo kunnen coureurs de volledige controle over de auto nemen door handmatig te schakelen. Zitten er geen beperkingen meer op de framerate. En kan Need for Speed gespeeld met een 4k resolutie. Als laatste ondersteunt Need for Speed vanaf nu ook racesturen van Logitech, Techmaster en Fanatec.

  Heel veel updates in de Need for Speed PC game

  Alle updates – Icons & Legends - die al voor de consoles zijn verschenen zijn eveneens aan de Need for Speed pc versie toegevoegd. Met een heleboel iconische auto’s, neonlichten, nieuw kleuringsysteem voor je auto, dagelijkse challenges en vele bugs die eruit zijn gehaald. De beste songs van de verschillende Need for Speed titels zijn ook aan de game toegevoegd.

  Binnenkort zal ook de Showcase update ook aan Need for Speed pc beschikbaar zijn. Met opnieuw veel nieuwe auto’s en een extra competitive multiplayer gamemode. Need for Speed voor PC is vanaf vandaag beschikbaar, zowel in de winkel als digitaal via Origin.

  Need for Speed

  Verkijgbaar vanaf 5 november 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.