Need for Speed PC trial versie nu beschikbaar

  Als je nog in dubio bent over de PC-versie van de nieuwe Need for Speed game, dan heeft EA nu de oplossing voor je. Als je een Origin Access Account hebt, kun je nu tien uur lang ongestoord de Need for Speed PC trial versie spelen.

  Zodra je de tien uur aantikt in de Need for Speed PC trial versie, kun je je besluit weloverwogen nemen. Als dan je besluit is dat je de game aanschaft hoef je niet vanaf nul te beginnen, maar kun je verder vanaf het punt waar je in de Need for Speed PC trial versie gebleven was.

  Vanaf 15 maart is het spel voor iedereen beschikbaar en Origin Access leden mogen dus iets eerder aan de slag met de PC versie van de racer. Als je besluit om het spel via Origin aan te schaffen krijg je ook nog eens tien procent korting op het spel.

  Need for Speed PC trial versie ook op consoles

  Het spel is dus vanaf volgende week voor iedereen speelbaar, maar de volledige versie is al wel een tijdje uit voor de consoles. Xbox One en PlayStation 4 eigenaren konden al vanaf 5 november van vorig jaar aan de slag met de racer.

  De Need for Speed PC trial versie is dus vanaf vandaag beschikbaar voor Origin Access leden. De voornaamste verschillen met de console versie is het feit dat je de game in 4K kunt gaan spelen en je kunt in de PC versie ook handmatig schakelen. Dit laatste is vooral voor PC gamers met een racestuurtje van belang, voor het geval je er ook nog een versnellingspook op aangesloten hebt.

  Need for Speed

  Verkijgbaar vanaf 5 november 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.