Need for Speed Payback release onthuld met eerste trailer

  Ontwikkelaar Ghost Games heeft vandaag de Need for Speed Payback release onthuld met een eerste trailer. Deze nieuwe game uit de Need for Speed franchise komt op 10 november uit.

  Need for Speed Payback komt op 10 november uit voor de PS4, Xbox One en PC. Het wordt het nieuwste deel uit de Need for Speed serie van uitgever EA en het wordt de tweede Need for Speed game waar de studio Ghost Games verantwoordelijk voor is. In de game scheur je met een rotgang over de wegen en neem je deel aan heist-missies, races en achtervolgingen. Toch gaat het niet alleen maar om het racen, want je moet ook aandacht besteden aan het bouwen van de perfecte auto.

  Need for Speed Payback release is op 10 november

  Need for Speed Payback combineert het uitgebreide aanbod aan auto's en aanpassingsopties met het rijden door een open wereld. Het verhaal speelt zich af in Fortune Valley en je kunt deze fictieve stad met drie verschillende personages verkennen. Met deze drie personages neem je het op tegen The House, een groep georganiseerde misdadigers die de macht hebben over casino's, criminelen en zelfs de politie. Door deel te nemen aan uitdagingen en evenementen verdien je het respect van de onderwereld en kom je steeds dichter bij je doel.

  Er zijn enorm veel opties om je auto's aan te passen in deze nieuwe Need for Speed game. Je kunt bijvoorbeeld een auto pimpen die je al hebt, maar je kunt ook in Fortune Valley op zoek gaan naar een oud wrak om daar je nieuwe beest van te maken. Verder is het mogelijk om je winst te vermenigvuldigen door geld in te zetten op je eigen prestaties. Dit is natuurlijk wel riskant, want het kan er ook voor zorgen dat je in een klap alles kwijt bent.

  Pre-order bonus & Deluxe Edition

  Need for Speed Payback is vanaf vandaag te pre-orderen. Spelers die dit doen krijgen toegang tot het Platinum Car Pack waarin vijf unieke wagens zitten. Het Car Pack bevat de volgende vijf auto's:

  • Nissan 350Z 2008
  • Chevrolet Camaro SS 1967
  • Dodge Charger R/T 1969
  • Ford F-150 Raptor 2016
  • Volkswagen Golf GTI Clubsport 2016

  Daarnaast is het mogelijk om de Deluxe Edition aan te schaffen waarmee je maximaal drie dagen eerder toegang krijgt tot Need for Speed Payback. Verder krijg je er nog een aantal accessoires, in-game kortingen, reputatiebonussen en de auto's uit het Platinum Car Pack hierboven bij.

  Leden van EA Access en Origin Access kunnen zich vanaf donderdag 2 november maximaal tien uur aan de Play First-versie van de game vergrijpen. Daarnaast krijgen leden van deze diensten tien procent korting op de digitale versie van Need for Speed Payback.

  Eerder deze week kwam EA al met een teaser foto op haar Twitter account. Eerder deze maand liet Ghost Games al enkele details los over Need for Speed Payback.

  Need For Speed: Payback

  Verkijgbaar vanaf 10 november 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.