Need for Speed Payback online free roam wordt toegevoegd

  Ghost Games kondigde aan het begin van dit jaar aan dat Need for Speed Payback online free roam gaat krijgen. Deze nieuwe modus wordt vanaf vandaag, dinsdag 13 februari, verwacht. De Alldrive modus, zoals het gaat heten, is niet het enige wat de opkomende update gaat brengen.

  De update voor Need for Speed Payback laat spelers via de Alldrive: Hangout met vrienden of andere leden van de Need fo Speed community samen rijden. Het geeft spelers de kans om hun wagens te laten zien en te socialiseren in de game. Ghost Games introduceert ook nieuwe items voor de Tune-up shop. De zogeheten Catch-up packs zorgen ervoor dat je auto sneller progressie boekt en je dus eerder een betere auto hebt.

  Need for Speed Payback online gratis

  De free roam modus is een gratis toevoeging aan de game. Waarom Payback niet eerder al deze modus bevatte is onduidelijk. Need for Speed (2015) had dit namelijk wel. Naast deze toevoeging brengt de update ook nieuwe kleuren neon lichten voor onder je auto, evenals nieuwe kleuren banden rook. De foto modus is verbeterd en het hoofdmenu gaat ook een paar aanpassingen krijgen die het net even iets vloeiender gaat maken.

  Need For Speed: Payback

  Verkijgbaar vanaf 10 november 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.