Need for Speed Payback crashes krijgen normale camera

  Voor de fervente Need for Speed spelers is het geen onbekend fenomeen. Wanneer je een flinke smakker maakt met je bolide, verwisselt de camerastandpunt naar de zogenaamde "crashcam" waardoor je klapper er heel wat spectaculairder uitziet. Bij Need for Speed Payback crashes komt daar verandering in.

  Het aparte, cinematischere camerstandpunt bij een flinke crash verdwijnt niet, maar is bij Need for Speed Payback crashes gewoon uit te zetten. Wanneer je dat doet maak je je klap gewoon in third- of first person mee en niet met een camerastandpunt van naast de weg.

  Need for Speed Payback crashes niet vertraagd

  Met het uitzetten van de crashcam treed ook niet langer meer de bijbehorende vertraging op. Wanneer je in eerdere Need for Speed games je auto tegen de muur parkeerde, vertraagde de game namelijk ook heel erg. Dit tot ergenis van spelers, die zo uit de flow van de game gehaald worden. Ook hier is dus verandering in gekomen.

  Need for Speed Payback komt 10 november uit voor PlayStation 4, Xbox One en PC. Need for Speed Payback wordt alweer de 25e game in de serie. De laatste, gewoon Need for Speed genaamd, kwam in 2015 uit en kreeg 7,5 in onze review.

  Need For Speed: Payback

  Verkijgbaar vanaf 10 november 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.