Need for Speed Heat aangekondigd, gameplay volgt op gamescom

  Het aftellen naar de onthulling van de nieuwe Need for Speed is voorbij. Waar maandag nog een aflopende klok te zien was op de Need for Speed website is deze nu vervangen door een logo en een trailer voor de nieuwe game. Het nieuwste deel in de serie zal Need for Speed Heat heten.

  In de trailer die hierboven te zien is zijn nog geen gameplay beelden opgenomen. Toch kunnen we al een indruk krijgen van de game. Overdag zul je deelnemen aan legale races in Palm City, waar de game zich afspeelt. Met het geld dat je hiermee verdient kun je betere bolides aanschaffen en deze aanpassen naar eigen inzicht.

  's Nachts zet je alles op het spel in illegale straatraces. Dit is goed voor je reputatie in de race-gemeenschap, maar de politie is er minder blij mee. Je loopt dan ook het risico om je auto's en prijzengeld te verliezen als je betrapt wordt.

  Wanneer krijgen we meer van Need for Speed Heat te zien?

  Dat de klok op de website weg is, is niet helemaal waar: er is een nieuwe klok die over zo’n vijf dagen afloopt. Daarboven staat dat dit aftellen voor de eerste gameplay trailer op gamescom is. Het moment waarop de klok afloopt valt samen met de “Opening Night Live” stream van de beurs, de trailer wordt hier dan ook getoond.

  Als je een pre-order voor de game plaatst ontvang je een K.S Edition Mitsubishi Evolution X. Als je voor de Deluxe Edition gaat komen daar nog drie K.S Edition auto's bij en ontvang je exclusieve kleding. Als je je pre-order plaatst via Need for Speed Payback ontvangt 10% korting.

  Als je niet kunt wachten op de nieuwe Need for Speed is er goed nieuws. De game komt namelijk al snel uit. De game is verkrijgbaar vanaf 8 november 2019, voor PS4, Xbox One en PC. Met EA Access em Origin Access Basic kun je een proefversie de game op 5 november al spelen, Origin Access Premier geeft vroege toegang tot de volledige game.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.