Need For Speed DLC wordt helemaal gratis

  De release van Need For Speed is morgen, en nu is bekendgemaakt dat alle Need For Speed DLC gratis zal worden. Dit heeft Craig Sullivan, creative director bij ontwikkelaar Ghost Games, laten weten in een interview.

  Volgens Sullivan komt er vrij veel Need For Speed DLC naar de game, en zal deze DLC geheel gratis worden. Hij heeft het hierbij over plannen voor de komende weken en zelfs maanden. Verder benadrukt Sullivan dat spelers hier geen geld voor hoeven te betalen.

  De game beschikt namelijk niet eens over de mogelijkheid om spelers te laten betalen: er bestaat geen in-game store en de ontwikkelaar is ook niet van plan om de game over transacties te laten beschikken.

  Need For Speed DLC legt focus op fans

  Sullivan benadrukt verder dat de focus van de ontwikkelaar ligt op het luisteren naar de fans. Aangezien de fans geen lading DLC willen hebben waarvoor ze moeten betalen, wordt er gekozen voor gratis DLC. Need For Speed zal niet afwijken van dit plan, volgens Sullivan. Fans hoeven dus niet bang te zijn later alsnog DLC aan te moeten schaffen.

  Need For Speed komt morgen uit voor de Xbox One en de PS4. De PC versie is laatst uitgesteld tot het voorjaar van 2016. De game is vandaag bovendien met korting te koop bij Wehkamp: de console-versie is te koop voor 50 euro, en de PC-versie voor 35 euro.

  Need for Speed

  Verkijgbaar vanaf 5 november 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.