Need for Speed 2017 details onthuld

  Er zijn enkele Need for Speed 2017 details onthuld. Ontwikkelaar Ghost Games praatte over aspecten van de game. Ook heeft ze aangegeven wanneer we de game ongeveer kunnen verwachten.

  In de blogpost die Ghost Games plaatste op de site van Need for Speed vertelt ze enkele details over de nieuwe game. Verder praat de studio over haar vorige game uit 2015.

  Need for Speed 2017 details en aankondiging

  Allereerst laat Ghost Games weten dat customisation een grote rol heeft in de volgende Need for Speed. Omdat het een van de belangrijkste aspecten van de serie is, wil Ghost Games dit ook zo houden. Dit geldt ook voor de komende games.

  Er wordt ook een hekel punt aangehaald van de vorige Need for Speed. In deze game moest je altijd online zijn om te kunnen spelen. Ghost Games zegt de kritiek te hebben gehoord en heeft aangekondigd dat Need for Speed 2017 ook offline te spelen is. Je kunt de game dus gewoon weer op pauze zetten mocht dit nodig zijn.

  Ghost Games bedankt in de blogpost alle spelers die feedback op de game gaven. Ze stond versteld van de passie voor de serie die de spelers hadden en de daaropvolgende reacties over de reboot.

  Meer op EA Play

  Er komen meer Need for Speed 2017 details tijdens EA Play. Deze wordt in juni gehouden. Verder heeft Ghost Games bekend gemaakt dat we de game aan het einde van dit jaar mogen verwachten.

  Need for Speed

  Verkijgbaar vanaf 5 november 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.