Nedgame End of Year Sales - Toffe aanbiedingen op topgames

  Het stunten bij verschillende webwinkels is weer begonnen en zo ook bij Nedgame. De Nedgame End of Year Sales zijn begonnen en dat betekent dat er weer toffe aanbiedingen zijn. Wanneer je nog een cadeautje voor onder de kerstboom zoekt, dan is dit het juiste moment.

  Net als tijdens Black Friday gaat Nedgame - zo vlak voor het einde van het jaar - weer stunten. De aanbiedingen vliegen je om de oren, want het zijn er meer dan 3000. Die gaan we uiteraard niet allemaal in dit bericht plaatsen, maar we hebben wel de beste deals voor je uitgezocht.

  Hieronder staan een aantal van de beste Nedgame End of Year Sales. Alle aanbiedingen die op dit moment bij Nedgame gelden kunnen in het Nedgame overzicht worden gevonden. Ook zullen de beste deals later worden aan een overzicht met alle kerstdeals. In dit overzicht zullen ook de aanbiedingen van andere winkels worden toegevoegd.

  Beste Nedgame End of Year Sales

  De aanbiedingen bij Nedgame beginnen te lijken op de deals die er tijdens Black Friday waren. Er zijn veel nieuwe games die in de maanden na de release al met veel korting kunnen worden gekocht. Zo krijg je op de toffe fighting game SoulCalibur VI ruim vijftig procent korting en betaal je nog maar 33 euro. Ook Shadow of the Tomb Raider is op dit moment verkrijgbaar voor maar 33 euro. Fallout 76 kwam ruim een maand geleden uit en werd niet al te best ontvangen door de community. Mede hierdoor kun je de game nu al aanschaffen voor 28 euro.

  Korting op een toffe VR game

  Een andere toffe deal van Nedgame is Resident Evil VII Biohazard. Deze game kun je nu voor 18 euro aan je collectie toevoegen. Een toffe feature van de Resident Evil game is dat er ook een VR versie beschikbaar is.

  SoulCalibur VI

  Verkijgbaar vanaf 19 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.