Nedgame Black Friday Deals 2018 - Dikke korting op games

  De deuren van de gigantische winkels in de Verenigde Staten staat op het punt om platgelopen te worden, maar Black Friday is in Nederland al vol aan de gang. Zo heeft Nedgame ook flink gestrooid met kortingen op grote titels tijdens de Nedgame Black Friday deals.

  De Nedgame Black Friday deals zijn te halen in alle filialen van de winkel, maar kunnen natuurlijk ook besteld worden via de webshop van Nedgame. Er zijn deals te vinden voor alle platformen en kortingen lopen zelfs op tot boven de 50%!

  Nedgame Black Friday Deals Overzicht

  Hieronder hebben we een overzicht gemaakt van de meest aantrekkelijke deals tijdens de Nedgame Black Friday sale.

  God of War voor €28

  Kratos is helemaal terug in de nieuwe God of War om een groot aantal vijanden in elkaar te stompen. Deze keer is de Griekse god te vinden in Scandinavië en neemt hij het op tegen de goden uit de Noorse mythologie en bijkomende monsters. Maak je borst maar nat voor dit heerlijk gewelddadige avontuur voor een lekker zacht prijsje.

  Middle Earth Shadow of War voor €15

  Shadow of War gaat verder waar Shadow of Mordor was gebleven en werkt volgens het motto bigger is better. Het grauwe Mordor krijgt een aantal prachtige nieuwe locaties erbij, van sneeuwlandschappen tot de meest groene bossen van Midden-Aarde. Er uiteraard vecht je weer tegen en met de meest angstaanjagende, grappige en unieke Orks die Mordor te bieden heeft. En dat alles nu voor maar 15 euro!

  Spider Man voor €38

  Spider Man schittert vandaag de dag niet alleen op het witte doek met het geweldige Spider Man: Homecoming, maar het alter ego van Peter Parker heeft eindelijk ook weer een topgame op zijn naam staan. Ontwikkelaar Insomniac Games heeft de essentie van Spider Man perfect weten te pakken in een avontuur dat vol zit met iconische vijanden uit het Marvel universum. En vandaag is de game te halen met dikke korting.

  F1 2018 voor €28

  Het Formule 1-seizoen is bijna voorbij met nog één race te gaan op zondag, maar dat betekent dat het de beste tijd is om zelf te gaan racen om de lange wacht naar het volgende seizoen te overbruggen. Stap in de schoenen van Max Verstappen of één van de andere topcoureurs en race jezelf een weg naar de overwinning en de glorie die daarbij komt kijken. Alleen vandaag is de game voor de lage prijs beschikbaar in de Nedgame Black Friday sale.

  Assassin's Creed Odyssey voor €33

  De Assassin's Creed-serie heeft een flinke make-over gekregen met Assassin's Creed Origins en Assassin's Creed Odyssey gaat verder waar Origins mee is begonnen. Daarmee is Odyssey een sterke RPG geworden met een bizar grote wereld, waar je heel Griekenland kan ontdekken, terwijl je de mysterieuze Cult of Kosmos probeert tegen te houden. Pak de game nu op met korting!

  Scribblenauts Showdown voor €12

  Het enige obstakel dat je tegenhoudt in Scribblenauts Showdown is je eigen creativiteit. In deze party game kan je woorden schrijven om een voorwerp of wezen in de wereld te toveren, waar er meer dan 35,000 woorden zijn om je mee uit te leven. Een ideale game dus om de verbeelding van je familieleden te testen tijdens de feestdagen. Pak hem snel op tijdens de Black Friday deals.

  FIFA 19 voor €44

  Ook voetbalfans kunnen juichen tijdens Black Friday, want FIFA 19 heeft bij Nedgame ook een flinke korting gekregen. Leef je uit met de vernieuwde teams of ga aan de slag in de Champions League met Ajax of PSV om te kijken hoe ver je kan komen in Europa. Maar wees er snel bij, want de korting is weg voor je het door hebt.

  Mass Effect Andromeda voor €12

  Mass Effect leek klaar te zijn na de Mass Effect-trilogie met de iconische Shepard, maar de serie gaat verder met Andromeda, met een compleet nieuw hoofdpersonage en teamgenoten. In Andromeda reist de mensheid naar het sterrenstelsel, je raad het al, Andromeda om daar een nieuw leven op te bouwen na de Reapers. De science-fiction game is nu maar €12 tijdens de Nedgame Black Fridays deals!

  Alle Black Fridays deals op een rijtje

  Maar Nedgame is zeker niet de enige winkel die losgaat tijdens Black Friday, zo gooit MSI haar laptops in de aanbieding en heeft Zavvi mooie deals op films en series. Voor het gemak hebben we ook een overzicht gemaakt van de beste deals van alle winkels!

  God of War

  Verkijgbaar vanaf 20 april 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.