Nederzettingen delen met nieuwe Fallout 4 mod

  Vandaag is een nieuwe Fallout 4 mod verschenen. Met deze mod hebben spelers de optie erbij om hun gebouwde nederzettingen met elkaar te delen. De mod heet The Transfer Settlements Mod en is momenteel alleen speelbaar in de betastatus.

  Het bouwen van nederzettingen is een groot aspect van de game gebleken, de community rondom Fallout 4 is nog steeds groot mede dankzij dit aspect. De nieuwe Fallout 4 mod kan daar een goede toevoeging op zijn.

  Nieuwe Fallout 4 mod

  Spelers kunnen door de nieuwe Fallout 4 mod nederzettingen van andere gamers downloaden en gebruiken in hun game, de mod heeft nog wel de betastatus. Om de mod toch te spelen zul je de mods Script Extender en HUDFramework erbij moeten hebben.

  Ontwikkelaar Bethesda is bezig aan Fallout 4 VR voor de HTC Vive. Veel fans zijn bang dat het geen complete ervaring zal worden maar meer een demo. Maar Todd Howard, producer van Bethesda, spreekt dit tegen. Hij zegt dat dat spelers het complete spel in VR kunnen spelen. Naast een VR game werkt Bethesda ook aan een mobile game.

  Fallout 4 kwam twee jaar geleden uit voor Xbox One, PS4 en de PC. De game kreeg in onze review een bijna perfect cijfer, mede mogelijk door de mogelijkheid voor het maken van nederzettingen. Ook stelden wij een top 10 van beste Fallout 4 mods samen.

  Fallout 4

  Verkijgbaar vanaf 10 november 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.