Nederlandse Indie Ontwikkelaar Twirlbound lanceert Pine kickstarter

  De Nederlandse indie ontwikkelaar Twirlbound werkt momenteel aan haar nieuwe project Pine. Via de Pine kickstarter probeert de ontwikkelaar voldoende geld op te halen om de game naar PC te brengen.

  Mocht het lukken om voldoende geld op te halen, dan heeft de ontwikkelaar ook grotere plannen met haar project. Zo is er bij Twirlbound ook interesse voor een console versie voor de Xbox One, PlayStation 4 en/of de Nintendo Switch.

  Pine Kickstarter gelanceerd

  Pine brengt een een game die verschillende games doet samensmelten. Zo beloven de makers dat het spel elementen bevat uit bekende games als Zelda, Fable, Shadow of Mordor maar ook Bloodborne. Het spel zit vol unieke wezens die kunnen evolueren en de-evolueren, daarbij worden vijanden zo gemaakt dat ze snel slimmer worden en van jou aanvalspatronen zullen leren. Het spel moet elke speler een andere ervaring bieden, daar de keuzes die je maakt uiteindelijk beïnvloeden hoe de spelwereld eruit komt te zien.

  Twirlbound probeert met haar Pine kickstarter 100,000 euro op te halen. Op het moment van schrijven staat de teller al op 33,655 euro met nog 28 dagen te gaan. In het totaal hebben vooralsnog 1,161 mensen het project gesteund.

  Het hoofdkantoor van Twirlbound zit in Breda. De studio maakt websites en indie games. Eerder ontwikkelde Twirlbound al de indie titel With The Wind voor iOS.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.