Nederlander wordt tweede in WK Fortnite voor miljoenen prijzengeld

  Tijdens het WK Fortnite van dit weekend is een half-Nederlands duo tweede geworden. Het duo, bestaande uit de Nederlandse ‘Rojo’ en de Britse ‘Wolfiez’ wist 47 punten te behalen. Ze waren daarmee slechts vier punten verwijderd van het winnende duo.

  Epic Games

  Het halen van de tweede plaats betekent dat Rojo en Wolfiez samen ruim 2,25 miljoen dollar mee naar huis mogen nemen (ruim twee miljoen euro). Ze zijn daarmee lang niet de enigen die een flinke prijzenpot verdienen. De top vier duo’s wonnen allemaal meer dan een miljoen dollar (899 duizend euro). Het halen van de finale op zich was al vijftig duizend (45 duizend in euro's) waard.

  Wie werden er eerste in het WK Fortnite?

  Rojo en Wolfiez werden verslagen door het duo Nyhrox en Aqua, beide ook Europeanen. Hun prijzengeld was drie miljoen dollar, of 2,7 miljoen euro. De twee waren geen favoriet voor de winst: sommige bekende spelers hadden zelf nog nooit van het duo gehoord.

  Veel winnaars, waaronder het winnende duo en Rojo zeggen hun prijzengeld te willen investeren in de toekomst. Toch wordt er een beetje apart gezet voor een goede gaming-pc. De hoop is om op die manier hun Fortnite-carrière verder op te bouwen.

  Fortnite

  Verkijgbaar vanaf 25 july 2017

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.