NBA Playgrounds release al deze maand

  De NBA Playgrounds release is volgende week. De game wordt ontwikkeld door Saber Interactive en is een echte arcade basketball game met trekjes van NBA Jam.

  NBA Playgrounds is een basketball game die is gebaseerd op de game NBA Jam uit 2010. NBA Playgrounds kan zowel offline als online gespeeld worden en je kunt bijvoorbeeld toernooien spelen met andere spelers. Naarmate je verder komt in de game ontgrendel je steeds meer spelers van een van de 30 NBA teams die in het spel zitten. NBA Playgrounds bevat huidige en voormalige basketballers uit de NBA en daarnaast zullen er na de release van de game nog meer sterren uit de hoogste basketball competitie uit Amerika toegevoegd worden.

  NBA Playgrounds release is op 9 mei

  Je kunt naast nieuwe spelers ook nieuwe bewegingen ontgrendelen voor je spelers en ze zo beter maken. Met het Lottery Pick systeem wordt je beloond voor mooie bewegingen en goed spel. De bewegingen die je kunt doen zijn erg overdreven aangezien het een arcade achtige basketball game is. Scoren doe je door te dunken, een driepunter te maken of door een tweepunter erin te gooien.

  NBA Playgrounds werd vorige maand aangekondigd en komt dus op 9 mei uit voor de Nintendo Switch, PS4, Xbox One en PC. De game gaat 19,99 euro kosten en het wordt een digital only release. Het bestand van de game is 7,4 GB, dus zorg er wel voor dat je genoeg geheugenruimte hebt op je console.

  NBA Playgrounds

  Verkijgbaar vanaf 9 may 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.