NBA 2KVR Experience aangekondigd door 2K

  NBA 2KVR Experience is vandaag aangekondigd door 2K. De game zal een stuk sneller uitkomen dan je denkt.

  NBA 2KVR Experience is vandaag door 2K aangekondigd. In de game zal jij samen met NBA All-Star Paul George het veld op en doe mee aan verschillende mini-games. Met NBA 2KVR Experience speel je basketbal als nooit te voren.

  Jij als speler kan deelnemen aan verschillende mini-games: 'three-point shootout', de snelheid & plaatsing oefening en 'The Buzzer beater countdown'. Door het spelen van deze mini-games verdien je verschillende Gatorade Boosts, die je vervolgens weer kunt gebruiken om je eigen skills te verbeteren.

  Bij 'three-point shootout' zal je plaatsnemen achter de 3-puntenlijn en zoveel mogelijk worpen raak moeten gooien. Tijdens het schieten geeft Paul George je tips en moedigd je aan. Uiteindelijk is je doel zo hoog mogelijk eindigen op het leaderboard, over de andere modi is op dit moment nog niets bekend.

  2K laat VR ondersteuning zien met de NBA 2KVR Experience

  NBA 2KVR Experience is niet de eerste VR game die 2K uitbrengt. 2K bracht eerder dit jaar namelijk ook al Carnaval Games VR uit. Hoewel het beide redelijk kleine games zijn, is dit wel een stap in de goede richting om later grote titels te spelen in VR.

  Met het uitbrengen van wat kleinere titels kan 2K testen hoe VR werkt. Daarom is zo snel verschijnen van een NBA 2K VR game best een verrassing, maar als deze NBA 2KVR Experience goed verkoopt kan dit een reden voor 2K zijn om meer VR games te gaan maken. NBA 2KVR Experience zal op 22 november verkrijgbaar zijn voor PlayStation Vr, HTC Vive en Samsung Gear VR.

  Als 2K nog meer VR games zou maken, wat is dan de franchise die jij echt wil zien in VR? Laat het ons weten in de comments!

  NBA 2K17

  Verkijgbaar vanaf 16 september 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.