NBA 2K18 update 1.04 brengt nieuwe content

  De populaire basketbalgame NBA 2K18 krijgt een update, zo maakte uitgever 2K Sports bekend. De game is op 19 september uitgekomen en krijgt met de nieuwe NBA 2K18 update behalve veranderingen en bugfixes ook meer content.

  De basketbalteams Milwaukee Bucks, Charlotte Hornets, LA Lakers en Phoenix Suns krijgen een klassiek uniform. Ook zijn er vijf nieuwe paar schoenen toegevoegd, waaronder de AD NXT Nikes van legende Kobe Bryant. Tot slot zijn er meer dan twintig nieuwe types gezichtsbeharing toegevoegd: 18 baarden, 2 snorren en 8 stijlen stoppels die je kan combineren met de rest.

  NBA 2K18 update 1.04 verandert gameplay

  De grote update beperkt zich niet tot slechts cosmetische content, maar brengt ook de nodige gameplayveranderingen met zich mee. Zo zijn er meer soorten blessures geïntroduceerd en is de kans op de (te)veel voorkomende blessures aan de linkerenkel bij spelers teruggeschroefd. Dribbelen en passen is ook verbeterd en nauwkeuriger geworden.

  Voor een compleet overzicht van de veranderingen die de update doorvoert, kan je naar de Facebookpagina van NBA 2K18 gaan. De game is op dit moment één van de beste sporttitels, en heeft min of meer het rijk alleen op basketbalgebied. Fans konden met de nieuwste editie al met veel nieuwe features aan de slag, zoals The Neighbourhood. Ben je benieuwd, lees dan onze review.

  NBA 2K18

  Verkijgbaar vanaf 19 september 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.