NBA 2K18 The Neighbourhood brengt multiplayer wereld

  Er komt een live wereld in NBA 2K18. De nieuwe NBA 2K18 The Neighbourhood feature brengt MyPARK, ProAm en MYCAREER samen in een gedeelde wereld met andere spelers.

  In de Neighbourhood kunnen spelers de omgeving verkennen, met andere spelers praten en basketbalwedstrijden houden tegen andere spelers. Bekijk de trailer bovenaan de pagina om een beter beeld te krijgen van een nieuwe feature.

  NBA 2K18 The Neighbourhood trailer

  De Neighbourhood is een klein stadje waar spelers make-overs kunnen geven aan hun personages. Er is onder andere een kledingzaak, een kapper en een schoenenwinkel beschikbaar. Verder is er een sportschool om je personage te trainen.

  Bij de aankondiging van de feature is een trailer uitgebracht. Hierin zijn gameplay beelden van de Neighbourhood te zien. Zo zijn onder andere basketbalvelden te zien waar spelers de wedstrijden op kunnen houden. Ook zien we de arcades waar spelers minigames kunnen spelen.

  Vanaf 8 september komt de demo genaamd The Prelude beschikbaar van NBA 2K18. De game komt beschikbaar voor de PlayStation 4, Xbox One, Switch en PC op 19 september. Daarnaast zijn er verschillende edities aangekondigd met vele extra's.

  NBA 2K18

  Verkijgbaar vanaf 19 september 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.