NBA 2K18 Switch details onthuld

  De NBA 2K18 Switch versie lijkt niet bijzonder veel onder te doen voor de andere versies. Dat blijkt uit bevindingen van Nintendo Everything.

  Algemeen bekend is dat de NBA 2K games voor een grafisch spektakel zorgen op de PlayStation 4, Xbox One en PC. Verwacht werd dan ook dat de Switch versie van NBA 2K18 die pracht en praal bij lange na niet zou kunnen bijbenen, maar dat blijkt mee te vallen.

  Alhoewel de NBA 2K18 Switch versie weliswaar geen zestig frames per seconden aan zou kunnen, het draait in dertig frames per seconden namelijk, is het volgens testers grafisch niet veel minder dan de PlayStation 4 versie. Animaties en AI lijken zo veel mogelijk op elkaar, wat een gevolg is van het gebruik van dezelfde engine op alle platforms.

  NBA 2K18 Switch versie inhoudelijk gelijk aan andere platforms

  Alhoewel er dus een klein verschil in graphics is tussen de Switch versie en andere platforms, is de game qua content wel gelijk op alle systemen. Zo zijn MyGM, MyCareer, MyLeageue, Story Mode en alle andere modi gewoon speelbaar op de Switch. Alleen het maken van eigen logo's voor Pro-Am teams ontbreekt.

  NBA 2K18 komt dinsdag 19 september uit voor PlayStation 4, Xbox One, PC, Nintendo Switch, PlayStation 3 en Xbox 360. Benieuwd naar de algehele kwaliteit van de serie? Lees dan gerust onze review van NBA 2K17 nog door.

  NBA 2K18

  Verkijgbaar vanaf 19 september 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.