NBA 2K18 mobile nu beschikbaar voor iOS apparaten

  NBA 2K18 mobile is nu verkrijgbaar. De game is te koop in de App Store voor iOS-apparaten. De game biedt nieuwe en verbeterde features.

  NBA 2K18 is nu verkrijgbaar voor voor Apple gebruikers. De game is te koop in de App Store en biedt volgens 2K de meest complete NBA mobile gaming ervaring tot nu toe.

  NBA 2K18 mobile heeft nieuwe en verbeterde kenmerken

  2K heeft deze nieuwe en verbeterde kenmerken aangekondigd voor NBA 2K18 mobile:

  • MyCAREER modus: deze modus heeft een uitgebreid script en geeft je meer mogelijkheden voor je MyPLAYER personage.
  • Association modus: een nieuwe gamemodus die je door meerdere seizoenen laat spelen. Je kunt de toekomst van een franchise beïnvloeden en de grootste proberen te worden in heel NBA.
  • 2K Beats: een energieke soundtrack met een mix van artiesten uit heel de wereld. 2K noemt onder andere Future, Kendrick Lamar, Shakira en Nas maar geeft aan dat er veel meer artiesten te horen zijn.
  • Meer controle: het is nu onder andere mogelijk om te sprinten als je in verdediging staat en heb je meer mogelijkheden voor rebounds.
  • Meer Virtual Currency: je krijgt de kans om meer Virtual Currency te verdienen en hiermee je MyPLAYER personage te versterken.

  NBA 2K18 mobile is exclusief voor iOS beschikbaar en is voor negen euro te koop in de App Store. Het is niet bekend of de multiplayer modus, genaamd The Neighbourhood, beschikbaar is in deze versie van NBA 2K18.

  Naast iOS apparaten is NBA 2K18 te spelen op Nintendo Switch, Playstation 4, Playstation 3, Xbox One, Xbox 360 en PC.

  NBA 2K18

  Verkijgbaar vanaf 19 september 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.