Naughty Dog maakt ons lekker met The Last of Us 2 teasers voor de State of Play

  Sony’s State of Play komt eraan, maar dat houdt ontwikkelaar Naughty Dog niet tegen om een gloednieuwe teasers van The Last of Us 2 te tonen. Op het Twitter-account van Naughty Dog zijn meerdere teasers over de game geplaatst met onheilspellende beschrijvingen en de datum van de State of Play.

  Dat Sony dit jaar niet op E3 was, bleef niet onopgemerkt. Normaal gesproken zijn de drie grote consolefabrikanten aan het strijden wie de beste games toont op de gamesbeurs, maar dit jaar was dat natuurlijk anders. Nu zal er morgen een State of Play plaatsvinden, om het gemis van een persconferentie op de E3 goed te maken. Veel fans verwachten nieuwe beelden van games en hopen stiekem op de aankondiging van de PlayStation 5. Toch is er één naam die er met kop en schouders bovenuit steekt: The Last of Us 2.

  Dreigende quotes in The Last of Us 2 teasers

  Naughty Dog heeft op haar Twitter-account meerdere teasers getoond voor het vervolg van The Last of Us. In de tweets geeft de ontwikkelaar een hint naar wat voor sfeer de fans kunnen verwachten in de game. De teasers gaan gepaard met onheilspellende quotes als 'Watch your backs' en 'I'm gonna find.. and I'm gonna kill... every last one of them'. In de korte video's staat bovendien de datum voor de State of Play, wat bevestigd dat er bij de persconferentie van Sony meer getoond gaat worden.

  Wanneer kom The Last of Us 2 uit?

  Fans van de post-apocalyptische franchise zijn blij met de teasers en mogelijk aankomende nieuwe beelden van de game, het is namelijk lang stil geweest rond The Last of Us 2. Sinds juni 2018 werd er niks meer bekendgemaakt over het vervolg. Er wordt ook naar de State of Play uitgekeken voor een mogelijke releasedatum voor de game. Afgelopen weekend werd de datum mogelijk al gelekt door een Zwitserse retailer. Op de site werd vermeld dat de game op 28 februari 2020 zal uitkomen.

  The Last of Us 2 staat momenteel nog gepland voor een release ergens in 2020 en zal uitkomen exclusief voor de PlayStation 4.

  The Last of Us Part 2

  Verkijgbaar vanaf 19 june 2020

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.