Narcos seizoen 3 trailer uitgebracht

  Er is een nieuwe Narcos seizoen 3 trailer uitgebracht op het YouTube kanaal van Netflix. In de trailer zien we de twee agenten die het op moeten nemen tegen het beruchte Cali Cartel. Het derde seizoen is op 1 september te zien op Netflix.

  Nu de jacht op Pablo Escobar ten einde is gekomen duiken we in de geschiedenis van internationale drugssmokkel. Het Cali Cartel is een van de machtigste kartels in Colombia. Chris en Daniel, DEA agenten, worden op de zaak gezet om de vier ‘Godfathers’ van het Cali Cartel te slim af te zijn.

  Cali Cartel in Narcos seizoen 3 trailer

  Recent werd er een teaser uitgebracht voor het nieuwe seizoen maar nu kunnen we genieten van een volledige trailer. Op de beelden kunnen we zien hoe verschillende personages worden geïntroduceerd waaronder de vier leider van het kartel. We zien hoe ze het grootste cocaïne kartel runnen van heel Colombia. Pedro Pascal is wederom in de serie als DEA agent Javier Peña.

  Terwijl iedereen zich focuste was het de perfecte kans voor het Cali Cartel om uit te breiden. De Godfathers zijn meedogenloze moordenaars en handelaren die de wereld van cocaïne willen veroveren. De DEA agenten zijn van plan om hier een stokje voor te steken. Kijk vanaf 1 september het derde seizoen van Narcos om te zien hoe ze dit gaan doen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.