Narcos seizoen 3 release bekendgemaakt

  De releasedatum voor de exclusieve Netflix serie is aangekondigd. De Narcos seizoen 3 release is op 1 september, 2017. Na de val van Pablo Escobar, ziet het machtigste Colombiaanse drugskartel zijn kans om aan de top te komen.

  Duik in de lange geschiedenis van internationale drugssmokkel. Nu de jacht op Pablo Escobar ten einde is gekomen, focust de DEA op een ander drugskartel: het Cali Cartel. Cali Cartel is een van de machtigste kartels in Colombia en wordt geleid door vier ‘Godfathers’. De DEA moet rekening houden met de gevaarlijke vijand die ambtenaren en de politie om koopt zodat ze vrijwel alles kunnen maken.

  Narcos seizoen 3 release op 1 september

  In de serie staan twee verschillende groepen tegenover elkaar, de Godfathers en de DEA.

  De Godfathers bestaan uit Gilberto, de leider van het Cali Cartel, Miguel, de mastermind, Pacho, de hitman en Chepe, de zakenman.

  Chris en Daniel, agenten van de DEA, worden op de zaak gezet en duiken daar meteen in.

  Naast deze nieuwe acteurs, komen er andere nieuwe spelers in de serie die belangrijke rollen spelen. Denk hierbij aan Jorge, hoofd van Cali’s beveiliging die zijn familie belangrijker vindt dan zijn bazen, Franklin, witwasser van het kartel die zijn vrouw in gevaar brengt en David, Miguels oudste zoon die zich niet in het leven van de kartel wil mengen.

  Duik vanaf 1 september in het drama rondom het Cali Cartel, tijdens het derde seizoen van Narcos op Netflix.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.