Narcos seizoen 2 zit vol met fouten zegt Pablo's zoon

  Narcos seizoen 2 heeft welgeteld 28 fouten volgens Sebastián Marroquin, de zoon van de echte Pablo Escobar. Daarom heeft hij de moeite genomen om in een Facebook post alle fouten in Narcos seizoen 2 op een rijtje te zetten. Als je nog niet begonnen bent aan Narcos seizoen 2, stop dan nu met lezen en ga hem kijken. Dit artikel bevat spoilers.

  Volgens Sebastián Marroquin zitten er wel 28 fouten in het tweede seizoen van Narcos. Ondanks dat er aan het begin van elke aflevering staat dat het een fictieve drama-serie is, vindt Sebastián het een "belediging van de geschiedenis van een gehele natie."

  Narcos seizoen 2 staat ontzettend goed aangeschreven bij de kijkers en mensen hebben daarom ook hoge verwachtingen. Tot nu toe krijgt de serie een 8,9 op IMDb en zijn er kort na de release van seizoen 2, nóg twee seizoenen aangekondigd voor Narcos. Deze zullen op basis van het einde van het seizoen waarschijnlijk de Cali Cartel volgen.

  De fouten die Sebastián opgemerkt heeft in Narcos seizoen 2 beginnen bij Carlos Henao, de oom van Sebastián die in de serie afgebeeld wordt als drugdealer, terwijl hij in werkelijkheid blijkbaar een architect was. Tot de fout waar het tripje naar Duitsland totaal anders verliep dan in de serie afgebeeld werd.

  Narcos seizoen 2 - Meest opmerkelijke fouten

  De meest opmerkelijke fouten die genoemd worden hebben we op een rijtje gezet:

  1. Carlos Henau, de oom van zijn moeders kant was geen drugdealer zoals hij werd afgebeeld in de serie. Volgens Sebastián was hij een harde werker, eerlijk, nobel en een goede vader. Henau was een architect die hielp met het bouwen van huizen, wegen en bruggen, maar hij was nooit medeplichtig bij welke criminele activiteiten dan ook.

  In het echt was Carlos Henao ontvoerd en gemarteld, samen met Francisco Toro, ook een onschuldige man. Sebastián is niet blij dat Netflix zijn oom's dood neerzet als gevolg van conflicten tussen drugsdealers en politie.

  2. Sebastián vertelt dat zijn vader helemaal geen supporter was van voetbalclub "Atlético Nacional", maar van Indipendiente Medillin. Sebastián zegt:

  "Als de schrijvers niet eens weten van welk team mijn vader een supporter was, hoe durven zij dan de rest van het verhaal te vertellen en te verkopen als waarheid."

  3. Volgens Sebastián heeft zijn vader "Colonel Carrilo" niet persoonlijk vermoord, zoals in de serie wordt aangegeven. Pablo's mannen vielen politie zeer vaak aan, aan het einde van de 80s zijn er zelfs 500 politieagenten in één maand gedood. Wie het dus echt heeft gedaan is niet duidelijk.

  4. Er was totaal geen comfort in de dagen na Pablo's ontsnapping uit "La Cathedral". De familie leefde in sloppenwijken, niet in landhuizen volgens Sebastián.

  5. Pablo zou geen aanslag hebben gepleegd op de dochter van Gilberto Rodriguez tijdens haar trouwerij. Pablo dacht wél dat de Cali Cartel de bom onder Pablo's huis had geplant in Monaco, waar Sebastián en zijn famillie woonden, maar ondanks dat heeft hij de aanslag niet gepleegd.

  Voor alle 28 fouten in Narcos seizoen 2, klik hier.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.