Narcos seizoen 2 release bekendgemaakt door Netflix

  Middels een korte teaser trailer heeft Netflix de datum bekendgemaakt wanneer het tweede seizoen van de Netflix Original serie Narcos beschikbaar wordt. Meer over de Narcos seizoen 2 release lees je hier.

  De Netflix Original serie Narcos draait om Pablo Escobar. Deze drugsbaron is een van de meest beruchte maar ook bekende schakels in het drug circuit van Colombia. Het eerste seizoen kwam op 28 augustus 2015 uit op Netflix en nu komt iets meer dan een jaar later het tweede seizoen.

  Narcos seizoen 2 release op 2 september

  De serie begint als een Amerikaanse DEA (Drug Enforcement Administration, ofwel de drugspolitie) naar Colombia wordt gestuurt om daar in samenwerking met de Colombiaanse versie van de DEA de drugsbaron Pablo Escobar in te rekenen. Pablo Escobar produceert 80% van alle cocaïne ter wereld en exporteert deze ook in grote mate naar Amerika.

  In realiteit was Pablo Escobar één van de rijkste mensen op aarde en heeft zelfs nog eens op de voorpagina van Forbes Magazine gesiert. Hij is zelfs zó rijk geweest dat hij zo veel contant geld had dat hij meerdere miljoenen dollars heeft gebruikt als brandstof voor een vuur om zijn dochter warm te houden toen ze onderkoeld raakte.

  Op een gegeven moment is hij opgepakt en berecht, maar hij heeft vervolgens zijn eigen gevangenis genaamd La Catedral gebouwd waar hij de bewakers heeft omgekocht en er vervolgens alleen maar heeft gefeest.

  Wellicht laatste seizoen

  Met de Narcos seizoen 2 release kan het nog wel eens het laatste zijn wat de in ieder geval van deze Netflix adaptatie gaan zien. Als de serie namelijk de realiteit volgt (SPOILER) dan volgt na het einde van seizoen 1 ook snel het einde van Pablo Escobar zelf.

  Volgens bovenstaande teaser trailer is de Narcos seizoen 2 release na een ietwat rommelige productie op 2 september 2016. Zoals met veel Netflix Original series (met uitzonderingen zoals Better Call Saul) zal het gehele tweede seizoen in één keer volledig worden geplaatst op Netflix. Volgens IMDB zal het seizoen tien afleveringen bevatten.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.