Narcos - Nieuwe Netflix-serie over drugskartel krijgt trailer

  Narcos, een nieuwe, originele Netflix-serie, heeft een trailer gekregen. Deze is hierboven te zien. Narcos vertelt het waargebeurde verhaal van de Colombiaanse drugsbaron Pablo Escobar.

  In de serie is te zien hoe Escobar in de jaren '80 het beruchte Medellin-drugskartel opricht. Terwijl het kartel een steeds grotere invloed krijgt in de Amerikaanse cocaïnehandel, proberen narcotica-agenten Steve Murphy en Javier Peña Escobar en zijn organisatie te stoppen.

  De serie toont hoe deze oorlog tussen wetsdienaren en kartelleden steeds grimmiger wordt. Beide kanten, zowel de politie als het kartel, worden in Narcos belicht. Ook de gevolgen van het conflict voor de politiek, de burgers en zelfs het leger komen uitgebreid aan bod.

  De cast van Narcos

  Pablo Escobar wordt gespeeld door de Braziliaanse acteur Wagner Moura. De andere hoofdrollen, drugsagenten Murphy en Penã, worden gespeeld door respectievelijk Boyd Holbrook en Pedro Pascal. Verder zitten onder meer Juan Pablo Raba, Joanna Christie en Stephanie Sigman in de cast.

  Narcos is het geesteskind van de Brazilliaanse regisseur José Padilha, die eerder verantwoordelijk was voor films als Elite Squad en de remake van RoboCop uit 2014. Die laatste film kreeg een 8,5 in onze review.

  Het eerste seizoen van Narcos bestaat uit tien afleveringen en gaat 28 augustus in première op Netflix. Lees ook ons artikel over de vijf Netflix Original-series die je absoluut moet kijken.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.