Narcos game op komst: Netflix serie krijgt eigen spel

  Een Narcos game is in ontwikkeling. De Netflix hitserie kun je binnenkort niet alleen kijken, maar ook spelen. In het voorjaar van 2019 komt er een game uit, gebaseerd op de serie. Dit spel zal worden uitgebracht op PC en consoles.

  Curve Digital Games

  De Narcos game wordt uitgegeven door Curve Digital en gemaakt door Kuju. Op welk seizoen de game gebaseerd is, is nog niet bekend. Ook het genre is nog niet vrijgegeven.

  Narcos game volgt verhaallijn serie

  De eerste twee seizoenen van de Netflix serie gaan over de opkomst en neergang van Pablo Escobar. Daarbij wordt zowel Escobar als de Amerikaanse agenten die hem moeten arresteren gevolgd. De serie was een ware hit op Netflix.

  Seizoen drie gaat over de jacht op de Cali Cartel door de DEA. Het vierde seizoen, dat zich afspeelt in Mexico en de Guadalajara Cartel volgt, wordt momenteel gefilmd. Eerder was er wat ophef of de omstandigheden wel veilig genoeg zouden zijn. Brynly Gibson, studiohoofd van Kuju, is er in ieder geval van overtuigend dat de game leuk kan worden voor zowel Netflix kijkers van de serie, alsook gamers in het algemeen, die de serie niet gevolgd hebben.

  Ontwikkelaar Kuju werkte onder andere mee aan Guitar Hero Live, Pokémon Art Academy en Risk Urban Assault. Curve Digital heeft momenteel een grote hit met Human Fall Flat. Dat spel werd al drie miljoen keer verkocht en kreeg van ons een 8 in de recensie. Jason Perkins, baas van Curve Digital is enthousiast over de Narcos game:

  "Narcos is een fantastisch verhaal om aan bij te mogen dragen. We zijn super trots dat we van deze wereldwijde hitserie een game mogen maken".

  Netflix

  Als de game in het voorjaar van 2019 uitkomt is het dat een van de eerst keren dat een originele Netflix serie een eigen game krijgt. Eerder was er al een gratis mobile-game gebaseerd op Stranger Things. Narcos lijkt in ieder geval de perfecte kandidaat voor. De show is namelijk een van de populairste op het platform.

  De serie is te zien in meer dan 130 verschillende landen. Wereldwijd staat ze in de top vijf van populairste Netflix series.
  Lees hier onze review terug van seizoen twee.

  Narcos

  Verkijgbaar vanaf unknown

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.