Namco Bandai kondigt update en wereldwijde finale SoulCalibur V aan

  Uitgever Namco Bandai kwam begin februari met het spel SoulCalibur V. Ruim een maand later kondigt het bedrijf een update aan voor de game en de details van de wereldwijde SoulCalibur finale.

  Om deel te nemen aan het internationale toernooi, dat vandaag in Londen gehouden zal worden, moet je het nationale toernooi gewonnen hebben. Die vond helaas al eerder plaats en daaraan meedoen kan dus niet meer. XGN was bij dat toernooi aanwezig en nam een bezoeker mee om een ticket naar Londen te bemachtigen. Hoe dat afgelopen is, zie je in deze video.

  Namens Nederland gaat Eugéne Timber strijden, terwijl Wassim Hdidouan het voor de Belgen moet gaan doen. Mocht een van hen goed genoeg zijn om het internationale toernooi te winnen, dan krijgt hij 1.200 euro mee naar huis. Wij wensen beide heren dan ook veel succes. Overigens zit er voor de allerbeste nog meer in. Hij gaat op 10 april in Las Vegas vechten om de hoofdprijs van 10.000 dollar, zo'n 7.500 euro.

  De update voor de game, die op feedback van de spelers gebaseerd is, zal de online zoekfunctie naar wedstrijden verbeteren. Daarnaast wordt de balans tussen karakters op de schop genomen. Op die manier hoopt Namco Bandai het spel eerlijker te maken.

  SoulCalibur V

  Verkijgbaar vanaf 3 february 2012

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.