Naam The Walking Dead Season 4 bundel staat niet goed in PS store

  Voor iedereen die de The Walking Dead Season 4 bundel opzoekt in de PlayStation Store, krijgt de game niet te zien. Dit komt doordat de naam fout bij de game staat.

  De bundel bevat de Season Pass die extra content biedt en de afleveringen van het laatste seizoen van The Walking Dead. De naam van het spel in de PlayStation Store begint gewoon met The Walking Dead, maar gaat daarna verder met ‘viimeinen kausi - kausikorrti’. Dit is natuurlijk niet de Nederlandse of Engelse taal, maar Fins. De tekst betekent vertaald ongeveer: ‘het laatste seizoen - seizoenspas’.

  The Walking Dead Season 4 bundel in het Fins

  Het laatste seizoen van The Walking Dead zal gaan over Clementine en AJ die na het trotseren van duizenden zombies rust willen zoeken. Wanneer ze een school tegenkomen, zullen ze hier wellicht hun huis van maken. Net zoals in voorgaande seizoenen moeten spelers weer keuzes maken die gevolgen hebben op het spel. Ook in dit deel moet je bepalen wie je vrienden zijn en hoe het einde zal aflopen.

  Mocht je nog niet zeker weten of je de game in huis zou willen halen, dan is er eerst ook een gratis demo te spelen. De bundel met de Season Pass en game zijn voor 23,99 euro aan te schaffen. De eerste aflevering van de game is al beschikbaar, afleveringen 2 tot en met 4 worden geleidelijk uitgebracht.

  The Walking Dead Season 4 bundel

  The Walking Dead: The Final Season

  Verkijgbaar vanaf 14 august 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.