My PlayStation brengt PlayStation Network functies naar het web

    Sony heeft met My PlayStation een nieuwe plek voor sociale PlayStation functies uitgebracht. De elektronicagigant bevestigde dit op zijn blog. Nu kunnen PlayStationgebruikers ook via de PC gemakkelijk PlayStation Network bereiken.

    Op de nieuwe website van PlayStation kun je makkelijk contact maken met vrienden en met de gehele PlayStation community. Belangrijke PlayStation Network functies zijn te gebruiken op de site, die met een PC, Mac, mobiele telefoon of tablet makkelijk te gebruiken is. Zo kun je ook terwijl je weg bent van je console gebruik maken veel functies die het PlayStation Network te bieden heeft.

    My PlayStation op het web

    De My PlayStation site biedt gebruikers van het PlayStation Network de mogelijkheid om vrienden te zoeken, hun profiel aan te passen, te kijken naar hun trofeeën of die van hun vrienden, berichten te sturen en het sturen en beheren van vriendschapsverzoeken. Via my.playstation.com is de site te bereiken. PlayStation meldt dat het van plan is om in de toekomst meer functies toe te voegen en om de site steeds beter te maken.

    © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.