Muziek van Streets of Rage en Shenmue op vinyl

  SEGA heeft zijn klassiekers niet alleen te danken aan de geweldige gameplay, ook de epische muziek maken de games onvergetelijk. Daarom gaat het Londense Data Disc de muziek van Streets of Rage en Shenmue op vinyl uitbrengen.

  Als het aankomt op de klassieke SEGA games dan worden ze niet groter (of beter) dan Shenmue en Street of Rage. Meer dan acht jaren zitten er tussen de releasedatums van deze games. Ze kwamen allebei ook uit op een andere console. Toch hebben ze wat gemeen: de geweldige soundtracks.

  Genieten van Shenmue op Vinyl

  Een in Londen gevestigd bedrijf genaamd Data Disc is van plan om eind dit jaar de soundtracks van Streets of Rage en Shenmue op vinyl uit te brengen. De 180 gram vinylplaten zullen rond de twintig Engelse ponden per stuk kosten en zijn voorzien van lithografische printjes.

  Het bedrijf werkt samen met Yuzo Koshiro, componist van Streets of Rage, om de muziek uit zijn game te remasteren, zodat de fans er optimaal van kunnen genieten wanneer ze de plaat in de speler plaatsen.

  Het is mogelijk om vanaf 30 mei een exemplaar te bestellen. En voor de liefhebber zijn er ook exclusieve uitgaves. Je zult er nog wel even op moeten wachten, want naar verwachtingen gaan de eerste vinylplaten rond september de deur uit.

  Shenmue op vinyl

  Meer muzieknieuws

  Verdere informatie in muziekland. Recent hebben we een top 5 muziek streamingdiensten samengesteld. Mocht je niet weten welke voor jou het beste geschikt is, lees en word wijzer.

  En ga je graag met je voetjes van de vloer met Just Dance? Dan hebben we goed nieuws voor je, want Ubisoft zal de volgende Just Dance-game ook uitbrengen voor de Xbox 360 en PS3.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.