Muppets film reboot van Disney in de maak?

  Disney is van plan om nog een reboot van de Muppets film te maken, exclusief voor haar eigen streamingdienst. Dat meldt The Hollywood Reporter. De toekomstige streaming service van mediagigant Disney moet vooral series en films gebaseerd op haar klassieke titels bevatten.

  Walt Disney Studios

  De streaming service van Disney heeft nog geen naam, maar moet gaan concurreren met bedrijven als Netflix. Disney wil dit verwezenlijken door veel familievriendelijke films en series op het platform te zetten, waaronder een live actie versie van Star Wars en dus een reboot van The Muppets. Disney beschikt sinds 2004 de rechten over The Muppets, nadat het in dat jaar The Muppets Studio overnam.

  Muppets film reboot één van velen

  Volgens The Hollywood Reporter is Disney van plan om een stuk meer klassieke titels een reboot te geven. Een reboot van High School Musical, een tv-serie gebaseerd op Monsters, Inc en een tv versie van The Mighty Duck zouden ook op het platform moeten verschijnen. Er is nog geen officiële datum door Disney naar buiten gebracht, niet voor de series, films of de streaming service. Wel wordt verwacht dat de dienst eerst alleen in Amerika beschikbaar zal zijn.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.