Multiplayer servers van verschillende Naughty Dog games gaan offline

  In een blogpost op de website van Naughty Dog heeft de ontwikkelaar aangekondigd dat multiplayer servers van onder andere Uncharted 2, Uncharted 3 en The Last of Us offline zullen gaan. Dit gaat gebeuren op 3 september. Om de multiplayer van de Naughty Dog games een waardig afscheid te geven is het nu mogelijk om alle DLC gratis te downloaden.

  Naughty Dog

  Van welke Naughty Dog games gaan de multiplayer servers offline?

  De games waarvan de servers offline zullen gaan komen allemaal uit de Uncharted of The Last of Us-franchise. In het PS3 tijdperk heeft Naughty Dog alleen spellen uit deze franchises uitgebracht. Dit is de totale lijst met games waarvan de multiplayer servers offline zullen gaan op 3 september:

  • Uncharted 2: Among Thieves
  • Uncharted 3: Drake’s Deception
  • The Last of Us
  • The Last of Us Left Behind

  Spelers kunnen de komende maanden nog veel plezier beleven aan de multiplayer van deze games. Vanaf vandaag kan alle DLC-content voor Uncharted 1 en 2 en The Last of Us gratis gedownload worden. Deze DLC-content bevatte onder andere wapens, cosmetische items en meerdere multiplayer maps.

  The Last of Us screenshot

  In het bericht op de site van Naughty Dog maakte de ontwikkelaar duidelijk dat ze vereerd zijn door de gepassioneerde communities die in de multiplayer voor deze games zijn ontstaan. Dit is een deel van het volledige statement dat Naughty Dog heeft uitgebracht:

  De Uncharted en The Last of Us multiplayer op de PS3 zijn bepalend geweest in de geschiedenis van Naughty Dog en wij voelen ons vereerd om voor een decennia lang de gepassioneerde communities die in deze games zijn ontstaan te hebben mogen ondersteunen. We hebben veel positieve herinneringen aan het samen spelen van de multiplayer met jullie door de jaren heen.

  Wat kon je doen in de multiplayer van Uncharted en The Last of Us?

  De Uncharted en The Last of Us games zijn vooral bedoeld als singleplayer avonturen. Toch was in beide games een multiplayer modus aanwezig.

  In de multiplayer van The Last of Us konden spelers in death matches met elkaar de strijd aangaan als onderdeel van de Hunter of Firefly-factie. In Uncharted 2 en 3 konden spelers op een vergelijkbare manier deelnemen aan competitieve gamemodes.

  Uncharted 2: Among Thieves

  Verkijgbaar vanaf 16 october 2009

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.