Mulan live-action film aangekondigd door Disney

  Na de aankondiging van vorige week waar werd verteld dat director John Favreau de live-action film van The Lion King gaat maken, heeft Disney nu ook een aankondiging gemaakt voor de Mulan live-action film die uit zal komen in november 2018.

  Net als in de klassieker uit 1998, vertelt de Mulan live-action film het verhaal van een Chinese legende genaamd Hua Mulan. Mulan is een vrouwelijke krijger die zich voordeed als een man zodat ze haar vader kon vervangen in het leger om mee te vechten in de oorlog. Vergezeld door haar trouwe draak "Mushu" wordt zij een vaardige krijger en een van de grootste heldinnen van het land.

  Tot nu toe is er nog geen regisseur aangewezen voor de Mulan live-action verfilming. Maar volgens een bericht van The Hollywood Reporter is Disney hard bezig met het zoeken naar iemand. Het doel is nu dat de release van de film zal vallen op 2 november 2018.

  Mulan live-action film niet de enige

  Vorige week heeft Disney ook aangekondigd dat er een live-action verfilming onderweg is van "The Lion King" die geregisseerd wordt door Jon Favreau. Verder wordt in 2017 de live-action verfilming van "The Beauty and the Beast" nog uitgebracht.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.