MTV Awards 2018 - Black Panther en Stranger Things grote winnaars

  Vannacht vonden de MTV Awards 2018 plaats in Los Angeles. De twee grote winnaars van de avond waren Black Panther en Stranger Things: die gingen beide met vier prijzen naar huis.

  Netflix

  De avond werd gepresenteerd door actrice Tiffany Haddish, die we onder andere kennen van Girls Trip (2017) en The Last O.G. (2018). De grote winnaars van de MTV-avond waren Black Panther en Stranger Things, die gingen namelijk beide met vier awards naar huis.

  MTV Awards 2018 - Black Panther en Stranger Things

  De award voor beste film ging naar Black Panther, en versloeg daarmee onder andere Avengers: Infinity War en IT. Ook won de film de prijzen voor Best Performance in a Movie, Best Hero en Best Villain.

  Netflix Original Stranger Things won de prijs voor beste serie, en kreeg daarnaast ook de titels Best Performance in a Show, Most Frightened Performance en Best Musical Moment. Onder andere 13 Reasons Why en Riverdale waren ook voor deze prijzen genomineerd.

  Andere prijzen

  De prijs voor Best on Screen Team ging naar de cast van IT. De Kardashians wonnen de award voor Best Reality Series, en Madelaine Petsch (Riverdale) werd bekroond tot Scene Stealer van de avond.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.