MSI Madness bij MediaMarkt - 15 procent korting op veel gaming PC's

  Het is MSI Madness bij MediaMarkt. Dat betekent dat er op dit moment op veel gaming PC’s van MSI een korting van 15% geldt. Daarnaast krijg je bij aanschaf van een toffe MSI gaming PC ook nog eens een mooi cadeau.

  Vanaf vandaag tot en met 23 december is het MSI Madness. Op veel gaming PC's van het merk krijg je nu 15% korting. Maar ook wanneer je een MSI gaming monitor aanschaft, zul je niet met lege handen thuiskomen, want daarbij krijg je een leuke extra.

  MSI Madness aanbieding op veel gaming PC’s

  Naast de korting krijg je tijdens de MSI Madness ook nog een mooi cadeau op geselecteerde gaming PC's en monitoren. Wanneer je een gaming PC uit de MSI Infinite, MSI Infinite X of MSI Trident 3 serie koopt, krijg je hierbij een downloadcode van het gloednieuwe Just Cause 4.

  Ook kun je kiezen voor een MSI PRO24X. Dit zijn all-in-one PC’s waarbij alle hardware in het scherm zit verwerkt. Op die manier bespaar je flink wat ruimte. Wanneer je een van deze PC’s aanschaft, krijg je een mini espresso machine.

  Maar niet alleen wanneer je een PC besteld, krijg je een cadeau. Want wanneer je een van de deelnemende MSI Optix monitoren aanschaft, krijg je de game Assassin’s Creed Odyssey en ook nog eens Just Cause 4 erbij!

  MSI Infinite X

  MSI Infinite

  De MSI Infinite desktops zijn gemaakt met maar één doel in gedachten; gamen. De PC’s zijn uitgerust met de beste gaming hardware, waardoor jij urenlang kunt genieten van je favoriete games als Shadow of the Tomb Raider, Assassin’s Creed Odyssey en Fortnite Battle Royale. Toch zijn de MSI Infinite desktops een stuk goedkoper dan de extreem sterke Infinite X modellen.

  De MSI Infinite desktops maken over het algemeen gebruik van een Intel Core i5 of i7 processor. Er wordt verdergebruik gemaakt van een combinatie van SSD en HDD, waardoor jouw PC en al je favoriete games binnen no-time zijn opgestart. Daarnaast speel je al je games in hoge kwaliteit dankzij de sterke grafische kaart die de MSI Infinite desktops hebben.

  Alle aanbiedingen van de MSI Infinite gaming PC's vind je in de winkels van MediaMarkt, waaronder:

  MSI Infinite X

  Met een MSI Infinite desktop haal je een uitstekende PC in huis, maar wanneer je het beste van het beste wil ga je voor een MSI Infinite X desktop. Met deze desktop PC's kun je doen en laten wat je wil, want elk onderdeel is het beste van het beste. De MSI Infinite X PC’s maken namelijk gebruik van een Intel Core i7-8700K processor, SSD en HDD en minimaal een Nvidia GeForce GTX 1070 Ti Armor.

  Wil jij gaan streamen? Gamen in 4K? Of je gameplay in zeer hoge kwaliteit opnemen? Dan maak je met de MSI Infinite X desktops een goede keuze.

  De volgende MSI Infinite X gaming PC's zijn onder andere nu in de aanbieding:

  msi trident 3

  MSI Trident 3

  De MSI Trident 3 PC’s zijn er met allerlei specificaties en prijzen. De MSI Trident 3 desktops zijn namelijk geen normale PC’s. Ze zijn enorm compact, waardoor je ze makkelijk op je bureau of in je kast kwijt kunt. De specificaties van de apparaten verschillen enorm van elkaar dus bekijk alle verschillende modellen op de website van MediaMarkt.

  De prijzen voor de MSI Trident 3 PC’s variëren van 799 tot 1799 euro. Wanneer je de goedkoopste Trident 3 desktop aanschaft, haal je een uitstekende gaming PC in huis. Hiermee kun je de meeste spellen op medium instellingen spelen, maar wil je iets meer kracht, dan kun je uit de voeten met de MSI Trident 3 8RC-086EU. Hiermee haal je een PC met een Intel Core i5-8400, 8GB RAM, 256 GB SSD, 2TB HDD en Nvidia GeForce GTX 1060 in huis. Deze PC is nu te koop van van €1199,00 voor €1019,15

  De beste MSI Madness aanbiedingen

  Hierboven hebben we een greep genomen uit de aanbiedingen tijdens de MSI Madness weken. Maar kijk ook zelf rond op de website van MediaMarkt voor alle gaming PC's waar je nu 15% korting op krijgt. De aanbieding geldt tot en met 23 december.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.