Moto Z3 Play release aangekondigd - Nieuwste mobiel van Motorola

  Heb jij een nieuwe mobiel nodig? Misschien kan deze je oude model dan vervangen. Motorola komt namelijk met de Moto Z3 Play release. Een nieuwe mobiel in de moto z-familie komt al snel naar de winkels.

  Met deze nieuwe mobiel is een hoop mogelijk. Zodoende kan de Moto Z3 Play direct Polaroid-foto's printen of een 70 inch scherm projecteren.

  Moto Z3 Play release

  De opvolger van de Moto Z2 Play is gemaakt van Corning Gorilla Glass en aircraft-grade aluminimum. Aan de zijkant van het apparaat zit een vingerprintsensor en uiteindelijk biedt de mobiel ruim 13 procent meer scherm dan vorige modellen. De display is een 6 inch Full-HD Super AMOLED-scherm met een 18:9 aspect ratio.

  De smartphone kan onder verschillende weeromstandigheden toch mooie foto's te maken. Zo kun je de 8MP camera en de 12MP plus 5MP dual-camera's aan de achterzijde, ook op bewolkte dagen plaatjes schieten. Het apparaat heeft verder een Snapdragon 636-processor en een batterijduur tot 40 uur als je de mobiel combineert met een Moto Power Pack.

  Nog meer nieuwe functies

  Ook is de Google Lense in het apparaatje ingebouwd, waardoor je aan de hand van foto's acties kunt ondernemen. Zo vind je recensies van het boek dat je op de foto zet, leer je meer over een plant of dier die je vastlegt of herkent de Google Lense herkeningspunten van verschillende locaties, zodat jij direct weet waar die foto is gemaakt.

  Momenteel is er nog geen exacte releasedatum voor het apparaat bekend, maar we kunnen de Moto Z3 Play deze zomer nog verwachten. Er komt ook een Moto Power Pack editie waardoor je batterijduur kunt verlengen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.