Moto Z2 Play telefoon aangekondigd door Motorola

  De nieuwe Moto Z2 Play telefoon is aangekondigd door Motorola. Hierbij is bekendgemaakt dat de telefoon vanaf begin augustus in Nederland gaat verschijnen. Bekijk de trailer van de telefoon bovenaan de pagina.

  Met de aankondiging dat de Moto Z2 Play ook in Nederland verkrijgbaar is, kwam ook de informatie dat het vanaf 6 augustus niet meer mogelijk is om de telefoon vooruit te bestellen (pre-order). Een exacte releasedatum in Nederland is nog niet bekend.

  De Moto Z2 Play van Motorola zal in de winkels liggen met een prijskaartje van €449,99. Net als zijn voorganger, zal ook de Z2 Play de mogelijkheid bevatten om je telefoon uit te breiden met verschillende modules. Deze modules zullen niet meteen verkrijgbaar zijn in Nederland, een releasedatum hiervoor is ook nog niet bekend.

  Features van de Moto Z2 Play telefoon

  Hieronder hebben wij de features die de telefoon zo uniek maakt op een rij gezet.

  • Een dunner en lichter ontwerp voor snellere prestaties.
  • Een volledig metalen unibody-toestel.
  • Een 5.5” Full-HD-Super AMOLED-scherm, voor haarscherpe details.
  • Een 2.2GHZ octa-core processor.
  • Een batterijduur van maar liefst 30 uur.
  • Een TurboPower-lader, waardoor je telefoon in 15 minuten weer acht uur meegaat.
  • Een 12 MP-camera die laser- met dual pixel autofocus combineert.

  Met de vernieuwde camera is het mogelijk om zowel overdag als ’s avonds scherpe en mooie foto’s te maken. Als laatste komt de telefoon met 4GB RAM geheugen en kan tot 64 GB opslagruimte bevatten.

  Een exacte releasedatum voor de Moto Z2 Play telefoon is nog niet bekend, maar de telefoon moet ergens in augustus 2017 uitkomen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.