Moto g6 release in de Benelux is vandaag

  De Moto g6 release is bekendgemaakt. In de gehele Benelux is zowel de Moto g6 als de Moto g6 Plus uitgebracht. Telefoonfabrikant Motorola maakte het nieuws bekend.

  Motorola

  De nieuwe telefoonlijn van Motorola, de Moto g6 en Moto g6 Plus zijn vanaf vandaag verkrijgbaar in de Benelux. Dat de Moto g6 vandaag uitkomt in de Benelux komt als een verassing. Volgens de Motorola site was er tot op heden alleen nog maar aangegeven dat de telefoons binnenkort uitkwamen.

  De Moto g6 en g6 plus zijn beide voorzien van een slimme 5MP en 12MP dual-camera die nieuwe technologie gebruikt. Door de 'Dual Autofocus Pixel' technologie kun je nog betere foto's maken. In minder belichte omgevingen kun je ook goede foto's maken, want de telefoons hebben een f/1,7 diafragma en een 1,4um pixelgrootte die je daarbij helpen.

  De Moto g6 en g6 plus hebben zelfs een 'smart camera systeem' dat geschreven teksten en objecten herkennen. De Moto g6 Plus heeft overigens ook een speciale beeldverhouding, namelijk een 18:9 Full-HD Max Vision scherm. Daarentegen heeft de g6 heeft een 5,7" inch Full-HD Max Vision scherm.

  Moto g6 release met Android software

  Beide Moto g6 telefoons zijn voorzien van Android 8,0 Oreo en bevatten een Snapdragon processor. Dit is meer dan genoeg om Harry Potter Hogwarts Mystery mee te spelen. Om je daarbij te helpen hebben we vijf handige Harry Potter Hogwarts Mystery cheats voor je op een rijtje gezet.

  Harry Potter Hogwarts Mystery heeft wel een aantal ergernissen, dus wees daarvoor wel op je hoede. Om wel veel plezier te halen uit het spel hebben we naast de cheats ook nog een aantal tips. Met deze Harry Potter Hogwarts Mystery Energy Tips ga je sneller door het spel. Om het spel te downloaden kun je de Google Play Store raadplegen en daarover hebben we ook een uitgebreide handleiding.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.