Mortal Kombat XL release - Meer horror en Alien vs Predator

  Mortal Kombat is een van de bekendste games uit het fighting-genre. Mortal Kombat X, de meest succesvolle game uit de franchise, komt nu met een totaalpakket. De Mortal Kombat XL release is een feit.

  Warner Bros Interactive Entertainment heeft Mortal Kombat XL op de Nederlandse markt uitgebracht. De game is een uitgebreidere versie van het laatst verschenen deel, Mortal Kombat X. De XL versie bevat de originele game, Kombat Pack 1 en het nieuwe Kombat Pack 2.

  De nieuwe Kombat Pack zal vier nieuwe personages bevatten om aan je vechterscollectie toe te voegen. Je kunt vanaf vandaag aan de slag met klassieke horrorpersonages, namelijk Leatherface en Xenomorph. De eerste ken je van de horrorklassiekker Texas Chainsaw Massacre, de ander ken je van een andere horrorklassieker; Alien.

  Mortal Kombat XL release, andere inhoud

  Je krijgt bij het nieuwe Kombat Pack 2 ook twee nieuwe klassieke Mortal Kombat personages. Deze personages zijn Triborg en Bo'Rai Cho, die je misschien nog kent van eerdere Mortal Kombat games.

  Nu Kombat Pack 2 uit is, kun je zelf bepalen wie er bij Alien vs. Predator als winnaar naar boven komt. Met Kombat Pack 1 werd namelijk al Predator toegevoegd aan het rooster met personages.

  Mortal Kombat XL is nu verkrijgbaar en bevat zowel de volledige game als de twee kombat packs. Je kunt Kombat Pack 2 ook los aanschaffen, dan kost deze 19,99 euro.

  Mortal Kombat X

  Verkijgbaar vanaf 14 april 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.