Mortal Kombat XL pre-orders zijn begonnen

  Voor de fans van Mortal Kombat is er goed nieuws, want vanaf vandaag beginnen officieel de Mortal Kombat XL pre-orders. Je kunt de nieuwe versie digitaal pre-orderen voor de Xbox One en de PS4.

  Eerder werd al de officiële releasedatum van de game bekendgemaakt voor Europa, namelijk 4 maart 2016. Nu is het dan al mogelijk voor spelers om de XL versie digitaal te pre-orderen. De Mortal Kombat XL versie bevat naast de Mortal Kombat X game ook de Mortal Kombat Pack en de Mortal Kombat Pack 2. Ook bevat het alle downloadbare karakters, de legacy costumes en de Apocalypse Pack.

  Mortal Kombat XL pre-orders vanaf vandaag te plaatsen

  Eerder deze week werd ook al een nieuwe Mortal Kombat XL trailer uitgebracht, waarin de nieuwe game werd aangekondigd. Hierin werd ook bekendgemaakt dat de XL editie alleen verschijnt op de Xbox One en de PS4 en niet op de PC. Een releasedatum voor de Mortal Kombat Pack 2 is tot dusver ook niet niet bekend, hoewel het naar verwachting vlak voor de release van Mortal Kombat XL uitkomt.

  Mortal Kombat XL is vanaf 4 maart beschikbaar voor de Xbox One en PS4 en gaat 59.99 dollar kosten. Een Europese prijs is nog niet bekendgemaakt. Je kunt de trailer hierboven bekijken.

  Mortal Kombat X

  Verkijgbaar vanaf 14 april 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.