Mortal Kombat X voor PS3 en Xbox 360 mogelijk weer uitgesteld

  Mortal Kombat X kwam in april al uit voor Xbox One, PlayStation 4 en PC, maar we wachten nog steeds op de release van PlayStation 3 en Xbox 360. De game staat gepland voor deze zomer, maar nu blijkt dat het nog weer wat langer kan duren. Mortal Kombat X voor PS3 en Xbox 360 stond eerst gepland voor een gelijktijdige release met de PS4 en Xbox One.

  Eerder stond bij verschillende sites juni als releasedatum. Dit is een plaatselijke datum totdat de definitieve datum bekend is. Nu is deze datum op verschillende websites aangepast naar 31 december 2015, wat kan betekenen dat de game dus nog later dit jaar uitkomt. Retailers Amazon en Gamestop hebben de nieuwe datum al ingesteld, terwijl Walmart en Target nog steeds juni aanhouden.

  Mortal Kombat X voor PS3 en Xbox 360

  Naast deze opvallende verandering op de website, heeft Gamestop zijn klanten laten weten dat deze versies van Mortal Kombat X uitgesteld zijn tot de herfst. Dit is waarschijnlijk de oorzaak van de verandering in release. Er is nog geen bericht gekomen vanuit Warner Bros.

  Mortal Kombat X kwam op 14 april uit voor PlayStation 4, Xbox One en PC. De game scoorde een 7 in de review. Wat de game zo vet maakt zijn de fatalities, daarom hebben we de vijf gaafste fatalities op een rijtje gezet.

  Mortal Kombat X

  Verkijgbaar vanaf 14 april 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.