Mortal Kombat X toernooi bij XGN - Schrijf je in!

  Ter promotie van Mortal Kombat X organiseert Warner Bros. een gigantisch wereldwijd toernooi: De Mortal Kombat X Cup! XGN helpt de Nederlandse voorrondes organiseren, en jij kunt meedoen! We weten dat er onder de lezers van XGN fanatieke Mortal Kombat spelers zijn, lees snel verder om erachter te komen hoe je mee kunt doen aan dit nu al legendarische toernooi.

  Op 7 juni zal de Nederlandse finale plaatsvinden in Haarlem, waar de felbegeerde eerste prijs je toegang tot de grote Europese finale op de Japan Expo in Parijs geeft op 5 juli. Ben je daar goed in kontschoppen en fatalities uitvoeren, dan ga je op 11 juli door naar Los Angeles voor het Wereldkampioenschap waar een groot geldbedrag gewonnen kan worden!

  Maar voor het zover is moet je eerst schitteren op Nederlandse bodem, en daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres! Verdedig de Nederlandse eer en FINISH HIM!

  De Mortal Kombat X toernooi voorrondes bij XGN

  Door je bij ons in te schrijven maak je kans op één van de exclusieve XGN Kombat Kards die je toegang geeft tot de voorrondes bij ons op kantoor in hartje Amsterdam op donderdag 21 mei. De twee beste spelers gaan door naar de Nederlandse finale in Haarlem.

  Wat moet je doen? Om je in te schrijven stuur je een e-mail naar prijsvraag@xgn.nl, waarin je de volgende vragen beantwoordt:

  • Waarom wil je meedoen aan het Mortal Kombat X toernooi?
  • Waarom denk jij dat je een Mortal Kombat X kampioen bent of kan worden?
  • En geef aan wat je Mortal Kombat skillset / aanpak is.

  Dus twijfel niet en geef je snel op, en wie weet selecteren wij jou voor dit toffe toernooi in hartje Amsterdam! De winnaars worden op 1 mei bekendgemaakt.

  Mortal Kombat X

  Verkijgbaar vanaf 14 april 2015

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.